Slide Home Behandelingen Over Contact Boek nu online

Voetreflex therapie Tijdens de Voetreflex therapie gebruik ik een combinatie van westerse en Chinese voetreflexologie. De reflexzones op de voeten worden vanuit de westerse reflexologie behandeld. Deze reflexzones corresponderen met de organen in het lichaam. Vanuit de Chinese voetreflexologie werk ik met de meridianen en de acupunctuurpunten op voeten, onderbenen, handen en onderarmen.

Het combineren van deze twee behandelwijzen versterkt het effect. De therapie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, verbetert de bloed- & energiedoorstroming en heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel.
Voor wie? Een voetreflexbehandeling is een veilige en natuurlijke behandelwijze die geschikt is voor iedereen. Voor volwassenen, ouderen en kinderen.

Het is minder goed inzetbaar bij infectieziekten, tijdens hoge koorts, acute ontstekingen of tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap.
Wanneer deze massage? - stress- en spanningsklachten
- maag & darmklachten
- chronische pijn
- fibromyalgie
- hoofdpijn, migraine
- menstruatieklachten / overgang
- hoge / lage bloeddruk
- overspannenheid / burn-out
- vermoeidheid / slaapproblemen


Tarief
40,00 euro

Eerste consult: 75 minuten
Vervolg behandelingen: 45 minuten

(zolang ik bezig ben met de opleiding tot Voetreflex therapeut, bied ik de therapie voor hetzelfde tarief aan als de massages)


Slide Praktijk de Stellingwerven Vriesburgerweg 10 - Ter Idzard

renate@praktijkdestellingwerven.nl
06 417 114 50
De praktijk Behandelingen Over Contact